syltkakor!

Jag bara MÅSTE få skryta om vad jag har gjort idag! JAG HAR BAKAT KAKOR! Eller, jag och Steffe har bakat kakor. Hur husliga är vi liksom!? Jag är sjukt stolt. Dock har jag inte smakat på underverken än, dom svalnar på en plåt as we speak. Jag återkommer med smakinformation. Okej, domen är här: Godaste kakan ever! Verkligen helt underbara. Ni ska vara sjukt avis på att ni inte får komma och äta söndagsstek och fika hos oss på söndag! (Matilda, du behöver ju inte ta åt dig av det, du kommer ju.)

cookies!
iPhone med Hipstamatic

Just ja, är ni intresserade av receptet så får ni slå upp det själva, jag har en fotoblogg för tusan! Jag ville bara skryta för fler än mina twitter-följare och vänner på facebook! :P (det är alltså syltkakor.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*