love and addiction

love and addiction
Canon eos 5d mark II + Canon ef 28-70/2.8 L USM & Silverreflexskärm

Idag kom en för tidig julklapp! Diana F+ som jag vann i en tävling och helt hade glömt bort. God jul till mig! Men frågan är vart jag la min 120mm-film i flytten..

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Fotograf Benedikte Bull - Kule bilder! Og gratulerer da.. :)SvaraAvsluta

 • Emma - foto&mer. - ÄLSKAR din tatuering!SvaraAvsluta

 • HANNA - Ja, ja älskar faktiskt stämningen i den här säsongen. Hör annars bara folk som tycker serien blivit tråkig, men nä. Liksom halloween- och thanksgivingavsnitten? Underbara. Dock har jag en enorm hatkärlek till såna här riktigt deppiga gråtavsnitt (school shooting + avsnittet efter kan jag gråta floder till ännu fast jag kan avsnitten utantill, lika med i princip hela überdeppiga säsong 2, 3475496 avsnitt i säsong 4, osv) och har saknat lite nagelbitning i säsong 8. Faktiskt blev jag mest irriterad när Quinn vs. Psycho-fake-wife-klippen dök upp och förstörde mitt i all panik.

  Undrar litegranna dock. Vem tusan puttade ner bilen i vattnet och smet från platsen? Vad hände med Jamies fröken och buddies? Var det någon tanke bakom deja-vú-grejen med bil-ramlar-ner-från-bro-i-vatten-och-karl-hoppar-i-för-att-rädda-passagerare eller hade de bara slut på fantasi? Sorligt var det alla fall. Mitt hjärta brast lite.SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Stämningen har verkligen varit underbar! ”Jamie found a frog?!” är typ det roligaste på hela säsongen! S8 har vart mkt mkt bättre än s7, dem var på tok för seg. jag har spenderat många timmar gråtandes framför oth. har kollat igenom serien två ggr. :p

   jag undrar också vem det var, känns som att det kommer efter säsongsuppehållet. säkert nån man vet vem det är, och som blev rädd. eller nån som var full..
   Ja, jag med! och var det samma bro som haley och nate körde ner från? isf var det skumt att vattnet var lågt den här gången..
   jag hoppas bara på att serien ska avslutas med att brooke gifter sig och att luke och peyton kommer på bröllopet! och att hon ska bli gravid!SvaraAvsluta

 • jesi - Åh jag vill också ha en sån kamera!SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*