Lucka 10 – Tillbehörstips: Bakgrund.

Behöver du en renare bakgrund? Har du ingen bra vägg att fota vid? Eller har du tröttnat på att använda samma gamla vanliga? Jag har en enkel lösning; Köp ett bakgrundsstativ! Eller varför inte önska sig i julklapp?

Jag har en väldigt simpel bakgrundsstativ från Kaffebrus som är 220cm högt och 160cm brett. Det funkar galant för mig.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Nathalie - tack för tipset, jag är på jakt faktiskt! ”på jakt”, fy fan vilket fult uttryck.SvaraAvsluta

  • Rania - Hur mycket kostar ett sådant då?SvaraAvsluta

  • MATILDA HAMMAR - oh tack för tipset :) tänkte bara höra. använder du wordpress.com eller wordpress.org? tänkte om det var krångligt.. är bra sugen på att byta till wordpress nu, så trött på blogg.se blä!SvaraAvsluta

    • Elin Ivemo - Hade wordpress.com tills jag skaffade egen domän. Nu har jag .org. Det är inte krångligt om man kan css. Det kostar dock $20/år för att ändra den, och du kommer inte åt HTML-koden. På .com alltså. Har du egen domän kommer du åt allt utan att betala. Mer än för domännamn och webhotell.SvaraAvsluta

  • A L M A S F O T O ♥ - riktigt häftiga bilder! :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*