to-do 2011

Alla säger alltid att man ska sätta upp en lista med mål, då är det lättare att få saker gjorda, och komma dit man vill. Jag har aldrig riktigt fastnat för detta. Jag gör to-do-listor all the time, med saker jag måste göra under dagen osv, men det är för att mitt minne är kasst..
Hur som helst, jag tänkte ge den där listan en chans. Så. Här är det jag vill åstadkomma 2011.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Emelie - Jättebra lista! Dendär sista, att åka på en roadtrip utan mål, låter helt underbart. Det skulle jag också vilja göra.SvaraAvsluta

 • caroline - ååh, det där med att åka på en roadtrip utan mål, fasiken vad kul! sommaren 2012 blir det verklighet för min del, då borde jag ha körkortet i min hand. Tanken har redan börjat ta form, jag och min vän ska iväg.SvaraAvsluta

 • Tescho - Det låter inte fel! Jag vill också göra sån lista men det brukar bara gå sämre för mig då :P Om jag istället har allting i huvudet går det bättre.SvaraAvsluta

 • Isabell Andersson - Eh…. den där roadtripen tänker jag vara med på. ;)

  Bra med listor ! Om man vill ha motivation ! :DSvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Vi har två likadana mål, tatueras och dubbla antalet bokningar :) Hejja Hejja!SvaraAvsluta

 • Johan - Att åka till Paris och fotografera analogt låter som en förbaskat bra idé. Jag har gjort det många gånger; det är alltid lika spännande.

  /JohanSvaraAvsluta

 • Ponyo - Det låter som riktigt bra mål för 2010! :)
  Allting låter riktigt skoj på olika sätt. Kul att jobba vidare med företaget och roliga saker du planerar på det privata planet. :)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*