Just idag mår jag bra

Jag har haft en grym vecka!

Det har kommit in flera bokningar. Både bröllop och annat skoj.

I tisdags när jag kom till jobbet fick jag höra nåt jätteroligt av Patrik på fotoavdelningen. Han hade haft en kund inne förra veckan som pratat med honom om ljussättning. Kunden hade varit på en fotokurs där kursledaren visat upp en blogg med bilder enbart fotade i naturligt ljus. Patrik frågade om fotogafen möljligvis inte hette Elin Ivemo. Jovisst, det gjorde hon! Sjukt kul!! Kunden blev även rätt paff när Patrik berättade att jag jobbar på avdelningen bredvid.

Jag tog mig i kragen och tränade! Okej. Det var en gång. Men jag gjorde det!

Min sommar är planerad och jag är otroligt pepp!

Har precis svarat på dom sista assistentansökningsmailen. (Jag skrev ett tidsinställt inlägg och trodde jag skulle hinna klart under dagen. Men det kom massa saker emellan. Så har du inte fått nåt svar, håll ut! Jag svarar på ALLA ansökningar.) Tack så otroligt mycket för alla mail! Det var väldigt svårt att välja, men jag har hittat 2 st som jag verkligen tror kommer passa. Jag kommer även använda mig av min lillasyster.

Och jag avslutar veckan med att köpa biljetter till Melissa Horns enda spelning i Sverige i sommar.

I helgen blir det skid-vm för hela slanten.

(Annika och Johanna, jag ber om ursäkt, jag vet att ni inte tycker rubriken är okej.)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • emma - du är så vacker!SvaraAvsluta

 • Fotograf Benedikte Bull - Nydelig bilde av deg!SvaraAvsluta

 • becca - Mysig bild. Härligt med nya bokningar :)SvaraAvsluta

 • ellencharlotta - Vacker bild, så fint med nagellacket i samma färg som bakgrunden.

  Jag skickade ett mail angående bröllopsassistent men inte fått något svar.. Kom det fram eller svarar du bara de personer som verkar intressanta?SvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Det är så härligt när man får uppskattning för det man älskar att hålla på med :) Det är du värd!SvaraAvsluta

 • Lucas - Hej på dig! Jag undrar om du skulle vilja göra en ska för mig. Jag är en kille från ön Åland som ligger mellan Finland och Sverige. Det är inte lätt att bli igenkänd om man kommer härifrån. Synd men sant. Skulle du vilja tipsa om min blogg på din blogg? Du kanske inte tipsar om bloggar som du inte läser men om du skulle vilja göra ett undantag. Såklart så skulle du få något som tack!

  Du får antagligen massor med såna här mail varje dag men jag tänkte att jag skulle försöka.
  Folk på Åland tycker det bara är löjligt om man bloggar och försöker bli något genom bloggning.

  Det skulle vara underbart av dig. Tack på förhand!

  Lucas Gustavsson
  http//modegrabben.devote.seSvaraAvsluta

 • emelie - vilken himla fin bild! gillar verkligen redigeringen!SvaraAvsluta

 • emelie - ps. jag tycker inte heller rubriken är ok! ;)SvaraAvsluta

 • Harriet - härlig bild! :)SvaraAvsluta

 • Moa - vrf gillar ingen rubriken? haha, jag fattar inte felet ;)SvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - Johanna, Emelie och annika är djurgårdare. Låten är just idag är jag stark av Kenta. Det är hammarbys låt. Så det uppstår en liten konflikt där.SvaraAvsluta

 • Ida - Hej, jag undrar vad det är för skillnad på lagermask och urklippsmask. Själv har jag elements och där finns bara urklippsmask. Jag har googlat runt lite, men jag förstår faktiskt inte. Men jag tycker att du är bra på att förklara, så jag undrar om du skulle kunna försöka förklara? KramSvaraAvsluta

  • Elin Ivemo - jag har faktiskt ingen aning. jag har alltid haft ps på engelska så jag vet inte vad urklippningsmask är. :PSvaraAvsluta

 • Johanna - Haha, rubriken ignorerade jag ju :)SvaraAvsluta

 • frida - fotoblogg - ÅH! var ska melissa horn spela nånstans? :oSvaraAvsluta

 • emmie niemelä - jag älskar verkligen dina självporträtt. (:SvaraAvsluta

 • linn - Tips på en bra fotoblogg: http://denisevanderroux.se :)SvaraAvsluta

 • Fotograf Janni Arnqvist - Hej,
  Jag vill bara säga att du är duktig med ditt naturliga ljus, imponerande :)
  Tack för bra och fin läsning!
  /JanniSvaraAvsluta

 • Fanny - åh fint fint fint, älskar färgen!SvaraAvsluta

 • ephoto - Hur har du gjort din hemsida bredare?SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*