Tillskott.

2011-02-27 kom lilla Ebba. 9 dagar för tidigt. Hon ville helt enkelt inte vänta längre.
Jag vill säga att det är lite min förtjänst att hon finns till. 2005 snappade jag upp Karolinas och Andreas intresse för varann när de stod vid fritösen på McDonalds. Jag, uppbackad av resten av tjejerna efter jag outat vad som hände på jobbet, tvingade henne att skicka ett sms (jag tror även att jag fixade hans nummer) och bjuda honom på sin fest. Skulle jag publicera bilderna som vi knäppte på henne minuterna efter smset skickades skulle hon stämma mig. Jag får beskriva dem istället: Karro ligger/sitter under ett bord med årets panik och ångest i blicken. Hon trodde inte att han skulle svara, och ännu mindre att han skulle vilja komma! Men trots att han jobbade till typ 00:15 tackade han ja. Han dök upp lagom till alla andra gick hem.
Idag, 6 år senare, är de förlovade och har två superfina barn tillsammans.


Canon eos 5d mark II + Canon ef 50/1.4 usm
(hjärtat är gjort av storebror Teodor)

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
 • Harriet - vackra bilder, och vilken söt liten kärlekshistoria ;’)SvaraAvsluta

 • frida - Den här historien tänker jag ta lärdom av, så väldigt gullig! Den nedersta bilden är hejdlöst fin.SvaraAvsluta

 • Poos - Åååh! Gud vilken liten docka! :’)
  Underbara foton och en fin historia att berätta för barnen :)SvaraAvsluta

 • becca - Underbara bilderSvaraAvsluta

 • TIDSTJUVEN - Alltså åååh, så gulligt! :D Både bilderna och historien som är så söt att hjärtat smälter.SvaraAvsluta

 • Fotograf Benedikte Bull - Ååååh, så herlige! Nydelige bilder. Litt av en match-maker du ja! :DSvaraAvsluta

 • Fanny - underbara bilder! och vilken fin historiaSvaraAvsluta

 • MICHAELA D - Svar: Thank you! 1:a punkten visste jag faktiskt inte, mycket lättare ju :) Däremot på andra punkten tycker jag det är så jobbigt att bilden blir ”markerad” hela tiden då, haha… så lätt att bara trycka på cmd+t. Smaksak I guess! ;DSvaraAvsluta

 • Luisa - Åh vilken underbar historia! :’) Och urfina bilder!SvaraAvsluta

 • Ponyo - Åh så fint! Både fotona och den söta historien! :)SvaraAvsluta

 • erica - superfina bilder, såklart!SvaraAvsluta

 • ▲ celine - så söt :DSvaraAvsluta

 • Fotograf MissJeni - Vilken härlig kärlekshistoria :D Och så fina bilder!SvaraAvsluta

 • LINNEA' - Mycket vackra bilder! :)SvaraAvsluta

 • fröken K - Å så gulligt.SvaraAvsluta

 • Lotte - Underbar historia! Våga och vinn liksom!SvaraAvsluta

 • angelica - vilka underbara bilder!SvaraAvsluta

 • Petra - så himla söt hon var!! :)SvaraAvsluta

 • HANNA - Sv: Gossip girl följer jag inte längre, var besatt de två första säsongerna sen orkade jag inte längre, ehehe. HIMYM börjar snart igen, 21 mars, dock var det ju nån vecka sen uppehåller började också… OTH har dock uppehåll till NITTONDE APRIL! Inte okej! :C Vampire diaries börjar inte förrän 7 april, vilket betyder att jag inte kommer få nåt VD-avsnitt på min födelsedag. Det sög ju.

  Oh, är pretty little liars bra? Eller ja, det tycker du väl antagligen eftersom du följer serien, men ändå. Life unexpected streckkollade jag igenom för en månad sen eller så, så sinnessjukt makalöst underbart bra serie – så läggs den ner? Blir tokig. Sen är jag en av de få som inte gillar Modern Family, heh. Fast OC måste jag kolla igenom lite, kirrade första boxen för ett tag sen men blev inte av att se säsong 2. Måste fixa. Har inte sett OC innan faktiskt, bara lite ströavsnitt. Det klår fortfarande inte OTH, men det funkar!SvaraAvsluta

 • HANNA - Får kolla lite trailers och stuff på youtube och se om det verkar falla mig i smaken, har faktiskt tänk kolla upp serien men det har inte blitt av, heh.

  Okej, inte för att jag kanske har gett modern family en ärlig chans, har bara sett första avsnittet och lite klipp från andra avsnitt annars men jag har inte fastnat alls. Men jo, han pappan var det enda jag fnissade åt tror jag. När han snackar förkortningar och sjunger high school musical och sånt :D Anledningen till att jag ens såg första avsnittet var för att min favorit från serien ”The Class” var med (efter lite googling fick jag reda på att han heter Mitchell i MF) men nja.

  Så sjukt bra serie. Vill kolla igenom den igen. Älskar alla karaktärer – Cate, Baze, Ryan, Lux, Jones, Eric, Math, osv. Galet att serier som Kyle XY, Veronica Mars och Life Unexpected läggs ner medan skräp som Secret Life of the American Teenager får typ hundra säsonger. Morr.

  Hehe jo, jag gillar ju riktiga teen drama-serier, typ OTH med psycho-Derek, Nanny Carrie, school shooting, och sånt. Dock är jag inte liiiiiika hooked på OC även fast det också händer nånting hela tiden där med. Vet inte varför.SvaraAvsluta

 • isabell_88@hotmail.com - Ahh… jag dör. Vilken ängel ! :)SvaraAvsluta

 • Ebba Fotograf Elin Ivemo – Fotoblogg Elin Ivemo's Fotoblogg - […] bilder på lilla Ebba. Hon är sockersöt! Det här inlägget postades i Bild – Porträtt. Bokmärk permalänken. […]SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*