London

För ett par veckor sen var jag, Stefan, min mor och far i London. Vi hade 2 missions: Se The Phantom of the Opera och träffa Ed Peers, vår bröllopsfotograf. Vi hann även med att vara turister, gå tills fötterna blödde (nästan iaf) och ta lite bilder. Här är några av dem! (fotade med 5dmk2 och iPhone)

A couple of weeks ago me, Stefan, my mom and dad were in London. We had 2 missions: See The Phantom of the Opera and meet Ed Peers, our wedding photographer. We also had time to be tourists, walk until our feet bled (well, almost) and take some pictures. Here are some of them! (shot on 5dmk2 & iPhone)

Handbagage och flygplatsväntan.

Plan, benutrymme och underhållning.

När vi kom till London hittade vi våren!

Turistigt.

Her Majesty’s Theater.

Bästa bussen i hela London!

Det godaste vi åt: Frozen yoghurt med bär på Pinkberry och kyckling på Jamie’s Italian.

Ed tog oss till St. Pauls cathedral.

Sen åkte vi hem.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*