Makeri

Vi är live! Sen i våras har jag, Tove, Matilda och Nathalie filat på idéer och smidit planer. Ni som följer mig på Instagram har redan fått en liten smygkoll på (lite av) vad vi gör.
En bättre presentation finns på vår hemsida, makeri.nu, men för att sammanfatta är vi en kreativ byrå och ett frilanskontor som jobbar med illustration, fotografering, grafisk produktion, event och projektledning.

För er som inte följer mig på Instagram (vilket ni borde, elinivemo heter jag där!), här är lite av det vi har pysslat med i sommar. Stylade bröllopsfotograferingar och stilleben. Vi kommer bla kunna erbjuda hjälp med styling, fotografering och trycksaker (inbjudan, program osv), till både bröllop och andra event. 
För Västeråsaren (eller den som har 10:- att lägga på nätupplagan) finns detta i dagens VLT

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter
  • Anna Lager - Vad roligt! Måste ju vara jättemycket värt att ha kollegor och en arbetsplats, och ni kan säkert få häftiga uppdrag tillsammans.

    Önskar er all lycka till!SvaraAvsluta

  • Fanny - Åh vad kul, hoppas att allt kommer att gå bra. Ni förtjänar framgång! /Kassatjejen från färgaffärenSvaraAvsluta

  • Kristofer Bohlin - Hej. Mycket bra bilder du tar! Brukar gå in och titta här lite då och då då jag precis har startat upp min egen enskilda firma som fotograf, för att få bra tips! Men verkligen jättekul att gå in på din sida! :-)SvaraAvsluta

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*