Bröllop, Västerås | Camilla & Magnus

Ni vet när man är i kyrkan för att fota en vigsel och ens farbror helt plötsligt dyker upp? Inte? Det gjorde inte jag heller tidigare. Efter att ha fotat porträtten kom jag till kyrkan i god tid för att hinna kolla in ljus och se vart jag fick stå och fota osv. Innan jag gick in i kyrkan såg jag en kvinna som jag kände igen, men inte kunde placera. Jag tänkte inte mer på det utan gick för att prata med prästen. Helt plötsligt såg jag ett väldigt bekant ansikte, min farbror. Då gick det även upp för mig vem kvinnan utanför kyrkan var, det var ju hans sambo! ”Vad tusan gör du här?!” undrade jag. Det visade sig att hans sambo var brudgummens mamma. Något brudparet inte haft en aning om, eftersom vi inte har samma efternamn.

Jag älskar roliga sammanträffanden, och när världen helt plötsligt är rätt liten. Lite som den gången våra Comhem-räkningar helt plötsligt hamnade hos en av mina bästa kompisars föräldrar, som bor på ett helt annat område nästan 2km bort.

Tillbaks till bröllopet! Dagen gick från stressat trafikkaos pga Power meet till en oas av lugn, glädjetårar och kärlek! Ni vet så där som det är på ett sommarbröllop.


Porträtten fotades vid Rytterne kryroruin och Tidö Slott. Vigseln hölls i Barkarö Kyrka och Festen på Västerängen, Tidö-Lindö.

Till toppen|Pinna på Pinterest|Dela på Facebook|Dela på Twitter

Din e-mailadress publiceras eller delas aldrig. Obligatoriska fält är markerade *

*

*